Everything Now. “And every room in my house is filled with shit I couldn’t live without”

Jeg føler mig vemodig af denne sang, dens stille og samtidig let støjende start og herefter diskodasko-snert af 70ernes Abba æra, det golde fremtidsscenarie, følelsen af forulykket krobal eller orden i kaos eller vores mangel på opmærksomhed eller det her blæsefløjtebambusinstrument eller hvad det nu er. Når jeg er virkelig ubeslutsom, om jeg synes musik er godt eller skidt, (lidt lissom jeg har det med for eksempel oliven og sild) og når jeg så bare bagefter er ved at tude (uden jeg aner hvorfor), jamen så synes jeg egentlig, det er grund nok til at vise den her.

Uanset – når der er i teksten er en sætning som denne, så legitimerer det da vist helt og holdent, at jeg viser den her…

“And every room in my house is filled with shit I couldn’t live without”
Arcade Fire, Everything Now

This entry was posted in (anti)forbrug, simpelt liv and tagged . Bookmark the permalink.